1399-02-16 21:55
993
0
68507

درگیری سپاه با یک تیم تروریستی در ‌دیواندره/ چند تروریست به هلاکت رسیدند

روابط‌عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) از درگیری میان رزمندگان سپاه با یک تیم تروریستی ضد‌انقلاب در دیواندره استان کردستان خبر داد.

به گزارش گلستان ما، روابط‌عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)، در اطلاعیه‌ای از درگیری میان رزمندگان سپاه با یک تیم تروریستی ضد‌انقلاب در دیواندره استان کردستان خبر داد که متن آن به شرح ذیل است:

به استحضار مردم شریف وشهیدپرور کردستان می‌رساند امروز سه‌شنبه (16 اردیبهشت‌ماه) در پی درگیری با ضد‌انقلاب، در منطقه عمومی دیواندره سرباز ولایت سرهنگ پاسدار شکیبا سلیمی فرمانده شجاع و دلیر پس از عمری مجاهدت و فداکاری در راه امنیت پایدار استان کردستان و در این اواخر در راه مبارزه با ویروس منحوس کرونا از هیچ تلاشی دریغ نورزید و در کنار مردم برای مردم همراه سایر تلاشگران عرصه‌ سلامت، به‌عنوان یک مجاهد فی‌سبیل‌الله تلاش مؤمنانه و مجاهدانه کرد؛ ظهر امروز در یازدهمین روز از ماه مبارک رمضان به همراه 2 نفر از رزمندگان غیور اسلام «جعفر نظام‌پور و محمد شکری» پس از درگیری و به درک واصل نمودن تعدادی از عناصر ضد انقلاب، شهد شیرین شهادت را با زبان روزه نوشیدند.

قرارگاه حمزه سید الشهدا علیهالسلام و سپاه بیت‌المقدس استان کردستان ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت این مجاهدان عالیقدر به محضر مقدس حضرت ولیعصر(عج) و رهبر عظیم‌الشان انقلاب اسلامی و ملت شهیدپرورو قدرشناس استان کردستان و آحاد رزمندگان منطقه‌ی شمالغرب و خانواده معظم شهدا و بالاخص به خانواده آن شهیدان والامقام، بر ادامه راه این شهیدان تاکید می‌نماید.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.